Dežela kozolcev

Aktualno

S Cvičkom v srcu zbrali skoraj 2000 evrov

Cviček v srcu je odlično uspel!

Na 2. dobrodelnem festivalu med kozolci smo za štiriletna gibalno ovirana dvojčka Emo in Anžeta iz okolice Trebnjega zbrali najmanj 1800 evrov!

Zakaj najmanj? Ker se zbiranje sredstev nadaljuje!

19. cvičkova princesa Dragica Ribič bo prodajo posebnih paketov in namenskih kozarcev nadaljevala vse do predaje krone na 46. Tednu cvička, ki bo od 25. do 27. maja v Šentjerneju.

Aktualna varuhinja dolenjskega posebneža je v Deželo kozolcev v petek, 27. aprila privabila obiskovalce od blizu in daleč (med gosti je bil tudi Izraelec), ki so v dobrodelnem duhu okušali izbrane okuse Dolenjske. Z nami so bili vinogradniki in vinarji iz kleti Opara, Frelih, Štemberger, DV Mirna Peč, DV Mokronog in Vina Zajc. Za kulinarično ponudbo sta poskrbela Bistro Marof in Gostilna Javornik.

Izkupiček bomo namenili gibalno oviranima dvojčkoma Emi in Anžetu iz okolice Trebnjega. Štiriletnika imata vsak teden številne terapije in obravnave strokovnjakov. Verjamemo, da jim lahko s skupnimi močni omogočimo in olajšamo terapije do prvih samostojnih korakov.

Hvala vsem za pomoč in podporo letošnjega festivala ‘Cviček v srcu’ v Deželi kozolcev.

Posebna zahvala gre velikim sponzorjem, družbam Pan Jan, Cvetličarna Barbara, Agrotes, Treves, in Avtotransporti Zupančič.

Potrudili se bomo, da bo dobrodelna prireditev postala tradicionalna.